Hoe kun je er als bedrijf voor zorgen dat jouw boodschap krachtig gecommuniceerd wordt? Een van de manieren om dit te doen is door er voor te zorgen dat letterlijk niemand om je boodschap heen kan. Dit kan bijvoorbeeld met een videowall of een LED wall. Groot, groter of grootst…indoor of outdoor.

Van poster naar scherm

Inmiddels zijn (interactieve) schermen niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Loop bijvoorbeeld maar eens door een drukke winkelstraat…(bijna) overal zie je schermen in etalages en winkels. Digital signage heeft de traditionele reclameposter veelal ingehaald. Een scherm met bewegend beeld trekt natuurlijk veel meer de aandacht dan een statische poster.

Van scherm naar LED wall

De huidige trend is dat schermen steeds groter worden. Kijk maar eens naar de TV die je thuis hebt staan. Tegenwoordig is het heel normaal om hier 55 of 65 inch voor te nemen.

Je kunt ook meerdere schermen aan elkaar koppelen. In winkels zie je vaker vier schermen (of meer) één groot scherm vormen. Dit noem je een video wall of een LED wall. Je kunt in principe ongelimiteerd schermen aan elkaar koppelen. Een prachtig voorbeeld van een door ons geleverde video wall is de video wall in de business ruimte van MVV Maastricht. Overigens hoef je de schermen niet in een vierkante of rechtvormige vorm te hangen. Je kunt ook een speels effect creëren.

Voordelen van indoor en outdoor LED walls

Indoor en outdoor LED walls bieden verschillende voordelen voor het bereiken van je doelgroep. Je kunt je doelgroep informeren, enthousiasmeren en activeren. Zet je een outdoor LED wall in, dan kun je op afstand je doelgroep bereiken.

  • LED walls zijn energiezuinig;
  • LED walls hebben een lange levensduur;
  • Je doelgroep informeren op een aantrekkelijke manier;
  • Niemand kan om je boodschap heen; je kunt de LED wall zo groot maken als je zelf wilt.

Informeren en entertainen gaan prima samen. Je kunt indoor en outdoor LED walls voor verschillende doeleinden inzetten. Onze specialisten adviseren je graag welke oplossing het beste bij jouw vraag of uitdaging past.