Screenbeam

Draadloos presenteren met Screenbeam

ScreenBeam is een draadloze weergaveoplossing waarmee je draadloos je scherm kunt delen vanaf een computer, smartphone of tablet naar een externe display, zoals een televisie of projector. Met ScreenBeam kun je je scherm op een groter scherm weergeven om presentaties te geven, films te kijken, games te spelen of gewoon je content te delen met anderen.

Screenbeam 1100

Wat maakt dit merk anders?

  • App-vrije draadloze verbindingen
  • Breng je eigen vergadering
  • Contactloze samenwerking
  • Multi-netwerk architectuur
  • Ontvangers centraal monitoren en beheren
  • Drie beveiligingsniveaus

ScreenBeam 960

De ScreenBeam 960 is een wireless display receiver die draadloos laptops, tablets en Smartphones verbind met uw presentatiescherm of touchscreen. Het systeem werkt zeer eenvoudig en is geschikt voor Windows en Android apparaten. De ScreenBeam 960 maakt gebruik van Wireless Display (WiDi) techniek. Het grote voordeel van WiDi is dat de Wifi verbinding van uw apparaat dus gewoon beschikbaar blijft voor internet toegang. ScreenBeam 960 is geschikt voor Windows 10, 8.1, macOS/iOS en natuurlijk Android.

Door de snelle overdracht is het ook mogelijk om de ScreenBeam aan te sluiten op een touchscreen. Draadloos werken was nog nooit zo makkelijk. Geen kabels meer aansluiten en de beschikbaarheid over Full HD beeld, audio en touch bediening.

ScreenBeam 1000 Edu

Draadloze schermspiegeling is een essentieel hulpmiddel om docenten van de voorkant van het klaslokaal naar het klaslokaal te verplaatsen, waardoor het gemakkelijker wordt om verbinding te maken en samen te werken met hun studenten. Het resultaat is het juiste soort interactie tussen leraar en leerling dat creatieve productiviteit bevordert en zinvolle samenwerking aanmoedigt. De behoefte is duidelijk en er wordt al in voorzien door onderwijsinstellingen over de hele wereld. Blijf scrollen om te horen van ScreenBeam-experts die elke dag het verschil maken in hun klaslokalen en het meeste uit hun apparaten halen.

ScreenBeam 1000 EDU biedt schermdeling zonder app op elk apparaat, waardoor het niet nodig is om een ​​app te downloaden of een kabel of dongle bij de hand te hebben. Tik gewoon om een ​​mobiel apparaat draadloos met het roomdisplay te verbinden. Docenten- en gastapparaten hebben meerdere manieren om verbinding te maken, waaronder lokale Wi-Fi-modus, Miracast ™ en netwerkinfrastructuurconnectiviteit. Docenten kunnen maximaal vier studentenschermen tegelijkertijd weergeven, en met een Windows 10-apparaat kunnen ze inkt en annotaties maken in Office 365-apps en notities delen met studentenapparaten of het scherm aan de voorkant van de kamer. Bevat de verbeterde ScreenBeam Classroom Commander-ervaring, die zowel draadloze weergave als orkestratie van leerlingapparaten biedt voor Windows 10- of Chromebook-leerlingapparaten.

ScreenBeam 1100P

Ontworpen als de meest flexibele zakelijke draadloze presentatie- en samenwerkingsoplossing die beschikbaar is voor een prijs die moeilijk te verslaan is. Draadloze presentaties zonder app vanaf elk apparaat met de mogelijkheid om draadloos inhoud op beeldschermen in de kamer te markeren voor een natuurlijke workflow. Geïntegreerde HTML-gebaseerde narrowcasting beschikbaar wanneer displays niet in gebruik zijn.

ScreenBeam 1100 Plus is de enige platformonafhankelijke oplossing waarmee gebruikers draadloos inhoud op het scherm van de kamer kunnen delen en markeren vanaf hun favoriete Windows-, macOS-, iOS- of Chromebook-apparaat zonder een app of dongle. Presentator- en gastapparaten hebben meerdere manieren om verbinding te maken, waaronder Miracast ™, lokale Wi-Fi-modus en netwerkinfrastructuurconnectiviteit. Nieuwe HDMI-ingang beschikbaar voor oudere apparaten zonder draadloze mogelijkheden en geïntegreerde digitale borden verlagen kapitaalkosten.

Graag bekijken wij samen met jou welke apparatuur het beste past bij jouw vraag en jouw ruimte.

Wil je meer weten over deze oplossingen voor draadloos presenteren? Of wil je ons experience centre bezoeken? Neem dan even contact op met een van onze AV specialisten!

Bekijk ook de website van dit merk.

ScreenBeam 1000edu
Wil je meer weten over de oplossingen van Screenbeam? AV Center Zuid helpt je graag!
046 - 763 04 04Vraag / Offerte