Wij zijn AV Center Zuid

Ontdek de audiovisuele systemen en oplossingen van AV Center Zuid voor meer efficiëntie op de werkvloer. Via interactive whiteboards, narrowcasting systemen, projectoren van topkwaliteit en slimme oplossingen voor videoconferencing. Samenwerken wordt makkelijker dan ooit, waar je ook bent, dankzij de AV-oplossingen van AV Center Zuid.

AV Center Zuid bestaat ui een team van professionals in beeld, geluid en IT integratie. Onze rol is om een naadloze en betrouwbare ervaring te bieden die mensen in staat stelt om samen te werken in verschillende ruimtes en op verschillende locaties.

Wij leveren vele verschillende oplossingen. Altijd bekeken vanuit de behoefte van jouw bedrijf en de betreffende ruimte en doelgroep. Of het nu gaat om narrowcasting / digital signage, interactief onderwijs, audio- en videoconferencing of roommanagement. AV Center Zuid in Geleen is jouw partner in AV oplossingen.

Bezoek ons Experience Center

Plan een vrijblijvend bezoek aan ons Experience Center in Geleen. Onze specialisten laten graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

  Durlinger winkel Panningen

  Roommanagement

  Roommanagement helpt je bij het boeken en beheren van je vergaderruimtes. GoBright Room Booking is een online platform, waarmee eenvoudig een passende ruimte opgezocht en gereserveerd kan worden. Room Management helpt effectief bij het maximaal benutten van vergaderruimtes, huddle-, board- en showrooms. Het vermindert administratieve handelingen en introduceert een slimmer reserveringsproces binnen de organisatie.

  Videoconferencing

  Nooit meer ver reizen of in de file staan voor een meeting? Ga voor meer productiviteit met de verschillende videovergaderoplossingen van Ricoh. Met één muisklik sta je in contact met je collega’s en relaties. Profiteer van haarscherp beeld (hd) en een perfecte verbinding. Zo bespaar je tijd, reiskosten en verminder je CO₂-uitstoot. Met een vergaderoplossing ben je 24/7 en wereldwijd connected. Ook geschikt voor grote conferenties, dankzij verschillende inplug-opties.

  MN adviseurs

  Narrowcasting

  Narrowcasting is het uitzenden van informatie op moderne schermen. Eenvoudig en snel informatie delen. Deze oplossing kan heel breed worden ingezet en is voor elke bedrijf een mooie manier om te communiceren. Zowel interne communicatie (eigen personeel) als externe communicatie (klanten, bezoekers, patiënten). Het is bewezen dat narrowcasting het meest effectieve instrument is om gedrag op een (beslissings) moment te beïnvloeden.

  Draadloos presenteren

  Goedkoop, laagdrempelig, zonder kabels en zonder software te installeren eenvoudig je beeld van je laptop delen op een groter scherm tijdens bv. een videocall of een presentatie.

  Om eenvoudig draadloos te kunnen presenteren bieden wij verschillende oplossingen aan.

  Onze klanten

  Wij werken voor een groot aantal klanten in Limburg en Brabant van klein tot groot. Wij hebben onder andere projecten gerealiseerd voor MVV Maastricht, Gepla, MN adviseurs & accountants, Flexibility, Gepla, Mijn-Werk, Medicura, Durlinger Schoenen en Vaeshartelt.

  Onze av specialisten helpen je graag met jouw audiovisuele uitdaging.